Hotspot Workshop 2006-12-12


Hotspot Workshop 2006-12-12

Hotspot workshop on jo ensi tiistaina! Tilaisuus on Pasilassa Helialla, Ratapihantie 13. Workshop alkaa 2006-12-12 kello 14:00 ja kestää kaksi tuntia. Tilaisuudessa esitellään vapaiden kaupunkiverkkojen toteutusmalli ja keskustellaan vapaiden kaupunkiverkkojen tilasta.

Osallistuminen on maksutonta alan päättäjille ja asiantuntijoille. Ilmoittaudu mari.osterberg at helia.fi.

Käyttäjäystävälliset, vaivattomat ja turvalliset vapaat langattomat verkot ovat keskeinen osa alueiden imagoa ja vetovoimaisuutta. Matkailijat, asukkaat, opiskelijat, tutkijat jne. odottavat yhä toimivampia ratkaisuja työntekoon, oppimiseen, vuorovaikutukseen ja kehittämiseen. Viimekeväisen HotSpot -seminaarimme jälkeen alueemme kehittäminen lähtenyt liikkeelle – paljon on silti vielä yhteistä tehtävää maailmanluokan innovaatioympäristön edistämiseksi. Esiselvitysprojektimme tuloksena syntynyt innovatiivinen vapaiden langattomien verkostomalli on edennyt pilottivaiheeseen. Verkostomallin kehittäminen ja käyttöönotto ovat Culminatumin ja Helian yhteisen HotSpot II -projektin keskeiset tavoitteet. Projektia rahoittaa Uudenmaan liitto.

Tervetuloa yhteiseen kehittämisworkshopiin 12.12.2006 keskustelemaan ja kehittämään vapaiden langattomien verkostomallia. Verkostomalliin liittyvä aineisto löytyy osoitteesta:

http://www.iki.fi/karvinen/hotspot

Workshop on tarkoitettu päättäjille, organisaatioiden johdolle ja asiantuntijoille, markkinoinnin ja tietoverkkojen asiantuntijoille – kaikille, jotka haluavat nostaa yhteisen alueemme maailman kärkiluokkaan. Ilmoittautuminen 5.12. mennessä: mari.osterberg at helia.fi puh. (09) 1489 0583. Workshop on maksuton. Workshop järjestetään Helia-talossa (Ratapihantie 13) huoneessa 2209. Lisätietoja workshopista ja hankkeesta: varatoimitusjohtaja Tatu Laurila, Culminatum (tatu.laurila@culminatum.fi), johtaja Lauri Tuomi, Helia (lauri.tuomi at helia.fi), HotSpot II – projektin projektipäällikkö Tero Karvinen (tero.karvinen at iki.fi).

Tervetuloa!

Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu

Ritva Laakso-Manninen Lauri Tuomi Rehtori Johtaja, Tutkimus- ja yrityskehittämiskeskus Helia, Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Puh. (09) 148 901 etunimi.sukunimi@helia.fi www.helia.fi Y-tunnus 1092784-6


Posted in Old Site | Tagged , | Comments Off on Hotspot Workshop 2006-12-12

Comments are closed.