Saatanan poika, autoja siirelemässä ja lyyristä taistelua – Innovointiprojekti bus4tn004-3 syksyllä 2013

Saatanan poika kiinakadulla. Kuva StupidStupidGames.com.


Mitä tapahtuu, kun Saatana lähettää demonit poikansa perään? Johnny Graves -pelin varhainen beta esiteltiin Haaga-Helian tapahtumatorilla.

  • Johnny Graves sai ensimmäisen rahoittajan
  • Pelistä aloitettiin kaksi opinnäytetyötä
  • Kymmenet konseptikuvat, juliste ja useampi video antavat pelistä esimakua
  • 3D mallit: kolme hahmoa animaatioineen, rakennuksia, esineitä
  • 9 osa-aikaisen työnkulku saatu käyntiin (kurssi päättyi, mutta pelin kehitys jatkuu)

Tapaa Johnny Graves, Saatanan poika (StupidStupidGames.com)
Kuka auttaa, kun Audi pitäisi hakea pihalta huoltoon ja palauttaa korjattuna? Pilotin aikana SiirtoApu.fi siirsi jo muutaman auton TiPin ohjaamana. Tutustu  TiPi autosiirtojen hallintaan (samuelkontiomaa.com) ja lataa Java Spring -lähdekoodi.
“Olipa kerran iso, paha susi…” Miten tarina jatkuu? Kirjadu Facebook-tunnuksellasi LyricalBattle.pw ja jatka tarinaa. Tai lataa  Ruby on Rails -lähdekoodit.
Opiskelijat tekivät nämä ja monet muut projektit osana innovointiprojekti-kurssia. Tilaa nouto autollesi ja katsele odotellessa pelin konseptikuvia tai lue palautteita.
Edit: Kuva, typot, tarkennuksia.

Posted in Uncategorized | 3 Comments

3 Responses to Saatanan poika, autoja siirelemässä ja lyyristä taistelua – Innovointiprojekti bus4tn004-3 syksyllä 2013

  1. Suvi says:

    Kiitos kurssista Tero, oli siistiä saada koulun nimissä näin paljon aikaa rakkaalle firmallemme. Kurssi voi olla tosi antoisa ihmiselle joka on valmis tekemään oman projektinsa eteen paljon töitä ihan itse, itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lähiopetusta ei ole juuri lainkaan; sen sijaan lähes kaikki tapaamiset opettajan kanssa ovat henkilökohtaista ohjausta. Suosittelen yrittäjähenkiselle tai muuten vahvasti omaan projektiinsa sitoutuneelle.

  2. Niko Kiuru says:

    Kurssin puitteissa tuli opittua sivussa paljon lisää webbikehityksestä. Opettelin Ruby on Railsin, käytin sovelluksessamme websocketteja mahdollistaakseni reaaliaikaisen pelin, tutustuin MondoDB:hen, ja hoidin käyttäjätunnistamisen facebookin avulla.
    Kurssin puitteista voitaisiin olla yhteydessä jo ennen itse toteutusta, koska itse sovelluksen / innovaation keksiminen vei ainakin omalta ryhmältä melko paljon aikaa.
    Sain kurssilta rehellistä palautetta sovelluksestani, jotka auttaa minua myös jatkossa tekemään parempia valintoja.
    Taidot mitä kurssilla opin tulevat, ja ovatkin tulleet heti hyödyksi. Kurssi tuki täysin tulevaisuuden näkymiäni, ja mahdollisuutta työskennellä oman sovelluksia kehittävän yrityksen parissa.
    Suosittelen kurssia niille jotka ovat kiinnostuneita suuremmista projekteista, jossa olet itse vastuussa omasta tekemisistäsi, eikä kukaan hengitä niskaan. Kurssin jälkeen osaat arvioida paremmin työtahtiasi.

  3. Kurssi oli hyvä ja sen aikana tuli opittua taas enemmän (omatoimisesta) ryhmätyöskentelystä ja projektin hallinnoimisesta. Projektimme toteutettiin Java EE:llä ja se oli jo ennestään hieman tuttu tekniikka, mutta opittu asia ns kristallisoitui tämän kurssin ohella, uutena asiana tuli myös EE:n ohella käytetty Spring ohjelmointikehys.
    Tero toimi ryhmämme ohjaajana ja kokoustimme kurssin aikana muutamia kertoja, joissa saimme projektin etenemisen kannalta kehittävää palautetta.
    Kuten jo sanottu, olisi hyvä olla jo joitain ideoita, mistä lähtee projektia tekemään niin ei tarvitse stressata sitä heti alkuun valintoja tehtäessä.
    Kiitos ja mukavat joulut!