Courses


Courses

Linux tutustuminen – asennetaan Linux, surffataan wepissä, kirjoitetaan dokumentti ja tulostetaan se. Osana kurssia “Tietokone ja tietoverkot” ict1td004.

Linux perusteet – asennus, graafinen käyttöliittymä, komentorivi ja ohjelmien asentaminen, weppipalvelin Apache, etäkäyttö – ssh asiakas ja palvelin, ohjelmointiympäristön asentaminen (c, c++, java, bash), tiedostot, prosesssit ja putket. tie8td063. Sopii aloittelijalle tai Linux tutustumisen jälkeen.

Linux Basics – installing, desktop use, command line, administration, web server and ssh server. A basic course on Linux with no previous Linux experience required. tie8tf063. English version of “Linux perusteet”.

Linux-verkon hallinta (jatkokurssi) – automatisoidaan työasemien hallinta ja syvennetään tietoja palvelimista. Kickstart, DHCP ja PXE, RPM-paketointi, paketinhallintaohjelman varasto, tieturvan työkaluja (ethereal, nmap, iptables…), web-sähköpostipalvelin (squirrelmail, imap…), tiedostojaot (samba). Kurssikohtaisia aiheita ja muutoksia ohjelmaan. tie8td064.

Langaton tiedonsiirto – Sähkömagneettisen säteilyn ominaisuuksia, spektri, WLAN, GPRS, GSM, WAP ja XHTML, GPS, pikoverkot IrDA ja bluetooth, DigiTV, verkkoja erityistarkoituksiin (TETRA), esityksiä. tie8td025.

Verkon käyttöjärjestelmät – Täällä voit jatkaa Linux-opintoja Linux tutustumisen tai Linux perusteiden jälkeen

Verkon projekti – Linuxiin ja vapaisiin ohjelmistoihin liittyviä projekteja pienryhmissä.

Sulautetun järjestelmän rakentaminen – Opi rakentamaan itse keksimiäsi prototyyppejä viikossa.

Misc course materials.

Tietotekninen selvityshanke

Tuotekehitysprosessi

Työasemat ja tietoverkot, Tero opettaa Linux-osuutta

Mobile Linux Development with QT

Ohjelmistotuotekehitysprosessi


For Companies

Linux tutustumispäivä yrityksille. Opitaan tekemään tavalliset toimistotyöt Linuxilla. Kurssilla asennetaan Linux ja tarvittavat ohjelmat. Samalla opitaan, miten kaikki tarvittavat ohjelmat saa maksutta myös yrityskäyttöön.

Tilaus ja lisätietoa Haaga-Helian yritysmyynnistä: 050 413 14 96 / Satu tai sähköpostilla satu.jarvinen at haaga-helia.fi.

Ask for my courses in English.Posted in Old Site | Comments Off on Courses

Comments are closed.