WeelaPurkki – Linux-pohjainen ohjelmisto Weela.netin vapaisiin WLAN -tukiasemiin

WeelaPurkki – Linux-pohjainen ohjelmisto Weela.netin vapaisiin WLAN -tukiasemiin

Weela.netin avulla yritykset voivat tarjota ilmaisen, langattoman internet-yhteyden vierailijoilleen.

WeelaPurkki helpottaa tukiaseman turvallista avaamista.

Haluatko itsellesi Weela-tukiaseman? Hae pilotiksi, niin voit saada asennuksen ilmaiseksi: mailaa karvinen at iki.fi. WeelaPurkki-ohjelmiston asentaminen on ammattilaisten työtä, mutta asennuspalvelun avulla tukiaseman avaaminen on helppoa.


Helppo asennus pieniin verkkoihin

Suurissa verkoissa langattoman tukiaseman kautta tulevat yhteydet on helppo eristää virtuaalisen lähiverkon (VLAN) avulla. Pienissä verkoissa VLANeja ei yleensä tueta.

WeelaPurkki voi itse suodattaa ja reitittää liikennettä, jolloin asentaminen pieneen verkkoon helpottuu. Projektin aikana havaittiin, että pienissä verkoissa on usein mahdollista käyttää samaa tulimuuria ilman muutoksia. Näin asentaminen on helppoa.

WeelaPurkki pohjautuu testattuihin ja luotettuihin sovelluksiin, joiden päälle on helppo rakentaa uusia palveluita.

WeelaPurkki sisältää kaikki tarvittavat asetukset ja ohjelmat samassa paketissa. Se mahdollistaa tarvittaessa Weela.net tukiasemien nopean monistamisen.


Download


Linkkejä


Briefly in English

Linux-based Software for Weela.net Free Wifi Access PointsPosted in Old Site | Tagged , , , , | Comments Off on WeelaPurkki – Linux-pohjainen ohjelmisto Weela.netin vapaisiin WLAN -tukiasemiin

Comments are closed.